Vores kunder og deres tilfredshed betyder alt for os. Derfor samler vi på dem.

Og husk på, at vi aldrig forlader et projekt, før vi er 100% færdig, og du er tilfreds.

Vi er meget tilfredse med Stråtag Fyhns arbejde, flot tag, god pris og de overholdt vores aftaler og ryddede pænt op efter sig. Så vores bedste anbefalinger herfra.

Default Avatar
Peter Dahm

vi har være yderst tilfredse med det udførte arbejde, oprydningen, hurtig respons og prisen, hvilket gør at vi helt sikkert kontakter dem igen. Vi sender vores bedste anbefalinger til Service Fyhn

Lars Johannsen

I det sene efterår og frem til jul 2018 har vi fået nyt stråtag v. Stråtag Fyhn. Det har været en fornøjelse , dagligt at følge de dygtige tækkemænd på taget. Problemer som uværligt opstår som følge af et så omfattende arbejde på et ca 250 år gammelt hus, er alle blevet løst med et : “ No problem “ . Udover et meget smukt tækkearbejde har tækkemand Darek muret en ny skorsten, præcis svarende til et så gammelt hus. I sommeren 2017 afgav firmaet tilbud på arbejdet , prisen er blevet overholdt, hvilket naturligvis er meget betryggende v så stort et arbejde. Udover at have nogle yderst sympatiske og meget dygtige tækkemænd har firmaet overholdt alle aftaler til punkt og prikke. Selv oprydningsarbejdet efterfølgende blev gjort flot og grundigt. Vi kunne ikke være mere tilfredse og kan på det varmeste anbefale firmaet.
Lis og Esben Back, Jydekrogen 2, Føns 5580 Nr. Åby. 64422190

Esben Back

Vi skulle have nyt stråtag på beboelsesdelen og skiftet fra eternit til stråtag på stalddelen af vores hus.

Efter at have haft forskellige tækkefirmaer til at se på opgaven og efter at have set nogle af deres arbejder faldt valget på Stråtag Fyhn. Vi fik kompetent råd og vejledning og fik gennemgået muligheder for afslutninger, kviste, udhæng, tagskæg o.m.a.

Arbejdet gik i gang til tiden, og der blev ikke spildt ét minut gennem hele processen... Selv da de spær der havde været tvivl om, viste sig at skulle skiftes, gik tingene ikke i stå, mens de blev skiftet - det fortsatte bare på en anden del af huset. Alle udfordringer blev løst på professionel vis af de to tækkere, der gjorde brug af deres mange års erfaring fra arbejder overalt i Europa.

Ude som inde blev alt afleveret 100% pænt og rydeligt (tækkerne boede i huset mens arbejdet stod på). Faktisk var haven pænere efter end før, de havde været der..!

Afleveringsforretningen foregik sammen med tækkerne, Johnny og Greg, og alt var i skønneste orden. Nu glæder vi os til at få pudset huset til sommer, så det kan yde stråtaget retfærdighed..

Vi anbefaler varmt Stråtag Fyhn til alle vi møder.

Med venlig hilsen
Pia & Ulf

Ulf Konradsen

Vi er yderst tilfredse med udskiftning af rygning, der var hurtig respons på at komme at give tilbud, og da vi først havde besluttet os var straatagfyhn også hurtige til at finde en dato for udførelsen af arbejdet.
Og efter udskiftningen af rygningen blev der ryddet meget fint op så vi næsten ikke kunne se at der havde været nogen.
Vi vil helt sikkert bruge straatagfyhn igen når vi skal have lavet tag, og næste gang der skal laves rygning.
Helle & Martin

Martin & Helle

Vi er meget glade for det nye stråtag. Super fint arbejde meget venlige tækkemænd. Det gik også lige efter tidsplanen som vi havde aftalt.
Kan kun sige godt om Stråtag V. Service Fyhn. Og meget ros for den fine oprydning efter arbejdet.
Pia og John. Voldtofte.

Pia og John Christensen

Vi fik lavet tagryg og udhæng, super godt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil klart bruger jer fremover.

Mogens Mortensen

Er utrolig god, til at overholde aftaler og prisoverslag. Arbejder meget professionelt med tækkefagets mange nuancer. Altid i godt humør og fuld af gode ideer. Resultatet af 1 måneds hårdt arbejde, er intet mindre end fantastisk. Vi kan derfor, meget varmt anbefale dette tækkefirma.

Flot stråtag - dygtig tækkemand
Susanne og Roald

Fik renoveret stråtaget med ny rygning, afrivning af mos og taget "klappet" efterfølgende, samt nye vandbrædder. God vejledning forud for projektet. Meget flot resultat. Hurtigt arbejde, tog ca 3 dage. Havde aftalt oprydning efterfølgende og det var endog meget i orden, kunne næsten ikke se at de havde været igang. Kan varmt anbefales.

Anbefaling af tækkemand til nyt stråtag
Torsten Stolborg