Vores kunder og deres tilfredshed betyder alt for os. Derfor samler vi på dem.

Og husk på, at vi aldrig forlader et projekt, før vi er 100% færdig, og du er tilfreds.

Vi har lige fået lagt nyt stråtag på hovedhus og anneks. Alt er udført perfekt og indenfor den aftalte pris og tid. De tækkere der har lavet vores tag er meget dygtige, energiske og meget venlige at have gående. Vi kan på det varmeste anbefale firmaet.

Carsten Lindegaard

Alt er gået rigtig godt. Super dygtige og rare tækkemænd. De knoklede fra de kom og til de gik. Meget effektive og hurtige. De gjorde så fint og rent efter sig. Vores smukke gamle hus har fået helt nyt liv. Vi kan ikke få armene ned. Kan kun anbefales at bestille tækkearbejde hos Stråtag fyhn. Vi vil i hvert fald benytte os af dem på resten af vores rejse i vores lille hus.

Diana Hansen

Vi kan kun fremsige positive ord for den proces vi har oplevet. De 3 tækkemænd Andrzej, Andrzej og Darius har arbejdet hårdt og flittigt - og deres tilstedeværelse var altid en gentleman værdi.
Det har været en kæmpe fornøjelse, at have det dygtige tækkehold her og samtidig have Greg og Johnny på sidelinien med jeres trygge overblik.
Vi takker jer for jeres gode humør, høje energi og jeres professionelle arbejde. Vi er utrolig glade for de smukke stråtage i har skabt ved fælles hårdt arbejde.
Den 11/11 - 2022 var en bevæget dag for Peter og jeg, da tækkemændene satte sidste detaljer på vores/deres smukke stråtækte tage på de gamle bevaringsværdige huse her på Trelde Klint. En gård, som har oplevet og set meget siden 1837.
Tusind tak fra Peter Warming og Alexandra Berg, Trelde Klint, Fredericia

Alexandra Cordelia Berg

Aftalte i efteråret 2021 total udskiftning af gammelt stråtag - opstart april 2022 ,
som blev overholdt med ankomst på selve dagen for aftalen Tag blev nedtaget og nyt pålagt på bare tre uger Der blev arbejdet igennem og slut resultat er meget tilfredsstillende. Vi havde hele vejen en god oplevelse - og glæder os dagligt over det pæne resultat

Jørgen Myhre

Vi giver de varmeste anbefalinger til Stråtag v/Service Fyhn.
Det var noget at en opgave at skulle lægge nyt stråtag på vores store forhenværende præstegård, men alt gik langt udover forventning.
Alle aftaler blev overholdt, tidplanen blev mødt, alle ønsker før og under arbejdet blev mødt med et "Ja", der blev ryddet fint op undervejs og efter. Selv det at have holdet boende i en husvogn i 7 uger gik fuldstændigt gnidningsløst. Darek og Marius med deres forskellige hjælpere udførte arbejdet med et smil og en utrolig professionalitet.
Resultatet taler for sig selv, - og så var prisen oven i købet rimelig. Det er svært at få armene ned - vi havde gerne givet flere stjerner!
Sigrun og Jan

Jan Juul Larsen

Vi skulle, troede vi, have nyt stråtag på vores hus.
Vi fik anbefalet Stråtag Fyhn.
Det har været en yderst god oplevelse.
Johnny Staal kom og efter at have vurderet taget, anbefalede han ikke nyt tag, men diverse reparationer.
Allerede her var vores tillid til firmaet meget stor.
Arbejdet blev udført til vores tilfredshed - og måske blev der også ordnet mere, men regningen blev ikke større.
Priserne er yderst rimelige.
For os har mødet med Stråtag Fyhn og deres medarbejdere været en meget positiv oplevelse.

Karen Falkenberg

Jeg har kun den bedst anbefaling til Fyhns Stråtag. Jeg er meget tilfreds med hele processen lige fra aftalen med pristilbud, planlægning, selve arbejde og udførsel og afslutning/oprydning...
Der var dog undervejs udfordring i forhold til den tidsmæssige aftale på opgaven, da der var pres på og travlhed fra firmaet side. Det blev alligevel overholdt til fulde og mit flotte tag blev færdigt inden udgangen af 2021..Tak for det!
Det er et meget smukt stykke håndværk med de flotte linjer rundt om vinduerne. Nænsomt restaureret på et 300 år gammelt hus
Jeg vedlægger billede af det lille smukke bondehus

Lisbeth Mikkelsen

Jeg har fået ny rygning og lavet div. reparationer på mit stråtag af to medarbejdere fra Stråtag.
Jeg er yderst tilfreds med resultatet, de flinke fyre der arbejdede på mit tag (i silende regn) samt tilbudsgivning og pris - hvilket var ganske præcis. Endeligt var det den flotteste oprydning jeg endnu har oplevet.
Hvis du skal have lavet noget på dit stråtag, vil jeg ikke tøve et øjeblik med at anbefale dette firma.

Mikkel Ussing Christensen

Meget varm anbefaling - go’ kommunikation, god forventningsafstemning - og godt resultat
Jeg vil gerne give Johnny, Greg og hele Stråtag Fyhn de allervarmeste anbefalinger til andre med stråtag. Vi har fået udført en sammenbygning af 2 eksisterende bygninger på vores sommerhus og vi har haft en rigtig god oplevelse af samarbejdet, hvor vi valgte Stråtag Fyhn i sammenligning med 2 andre firmaer. Jeg vil gerne rose hele kompagniet for rigtig god kommunikation, sparring og service. Positiv energi og godt humør. Fair pris. Og det allerbedste - et rigtig flot resultat. Der var hårde odds i vores projekt med udfordrende vejr og en stram deadline - men Stråtag Fyhn fik det til at lykkes - mine bedste anbefalinger👍

Niels Henrik Duevang

Vi har brugt stråtag v. service fyhn til at skifte mønning og lave diverse tilretninger og små reperationer på vores stuehus, lade og et lille lysthus.
De kom , de så og de sejrede.
Der er virkelig udført et flot og veludført stykke arbejde.
De kom til aftalt tid, - de arbejdere seriøst, rutineret og professionelt.
Og da de forlod matriklen igen var der ryddet op så man næsten ikke kunne se de havde været der.
Vi vil bestemt bruge stråtag v. service fyhn igen og også varmt anbefale dem til andre.
5 stjerner

Mette Hornsleth Jacobsen og Henrik Pedersen

Jeg har i dag haft besøg af to af jeres medarbejdere som har færdiggjort mit tag. jeg har nu i dette dejlige vejr vandret rundt om huset. du kan ikke forestille dig hvor smukt det er blevet, både Bente og jeg har været særdeles tilfreds med jeres indsats, det vil derfor glæde mig at henvise til jer således der er nogle flere som kan nyde godt af jeres dygtighed

med venlig hilsen Bente og Bent

Bent Lærche

Vi vil stærkt anbefalde straa tag fyhn og
Giver det 5 stjerner.

Super profesionelt arbejde hele vejen igennem.

Vi har fået helt nyt stråtag på hele huset og
Vi er så tilfredse!!!

Kasper Holm Christiansen

Kan varmt anbefale stråtagfyhn,
Vi har et gammelt stråtag der trængte til nogle reparationer.
Vi kontaktede dem, og der kom en ud og så på det.
Der blev sendt et tilbud til os som vi bestemt kun kunne være tilfreds med.
Den mand der kom og lavede det kunne sit håndværk, det er blevet så fint. Og ikke nok med det, oprydningen var også på plads, vi kunne stort set ikke se han havde været her. Så tak herfra.

Cita Henriksen

Vi fik i juni 2020 lagt nyt stråtag på vores ejendom. Kommunikationen med Johnny omkring arbejdets udførelse gik rigtigt fint og aftalerne omkring forløbet blev overholdt til punkt og prikke. Der var 3 tækkere tilknyttet gennem hele forløbet, og de var alle utroligt arbejdssomme og nemme at omgås, uagtet de var på ejendomme 10 timer hver eneste dag. De udfordringer der opstod gennem forløbet blev løst hurtigt og effektivt, hvad enten det drejede sig om tømrerarbejde, murerarbejdet eller andet arbejde ud over det aftalte. Der blev ryddet super godt op efter arbejdets udførelse, og vi kunne straks nyde vores nye fantastiske stråtag. Vi kan varmt anbefale at anvende Straatagfyhn såfremt man skal have nyt stråtag. Hilsen Inge og Peer.

Peer Vadman

Vi har været meget tilfredse med det arbejde som firmaet har udført. Der har været en god kommunikation og det som vi har aftalt blev udført til punkt og prikke.

Christian og Dinna

Det har været en sand fornøjelse at have Greg og Johnny og deres gode folk til at lægge nyt tag! I hele forløbet har der været super kontakt og vejledning når der dukkede uforudsete problemer op. De bedste anbefalinger herfra - vi glæder os allerede til at se jer når mønningen skal skiftes (om 8-10 år) 😉

Anders Bischoff

Vi er glade og tilfredse med vores nye stråtag. Vi havde 2 dygtige og behagelige tækkere (far og søn)
til at bo i mobilehome. De var arbejdsomme, flinke og rigtige gode til at rydde op.
Vi har fået kobber på mønningen og kobber under kvistene, hvilket vi er meget glade for.

Bjarne og Lone

Projektet hos os var skift af både rygning og reparation af en nordside der var slidt.

Hele processen har været helt i orden. Tilbuddet kom hurtigt, og da der var tid blev arbejdet udført hurtigt og helt efter tilbuddet. Og da fakturaen kom stemte den med tilbbudet.

Alt i alt en god og professionel service og vi kan godt anbefale.

Thor Sørensen

Vi stod i en meget presset situation den 1. juli da den tækkemand vi havde pludselig ikke magtede opgaven, det gamle tag var fjernet og vi havde presenninger som larmede og bankede pga. af regn og storm.Efter at have kontaktet en del tækkefirmaer, som enten havde ferie elle var optaget langt frem i tiden fik vi kontakt til Johnny fra Stråtag Fyhn, han ville forsøge at rykke noget arbejde så de kunne hjælpe os, det lykkedes og vi fik nogle friske unge tækkere som arbejdede helt fantastisk, de var glade sled som små heste og 1. august var vort tag færdigt. Meget flot tag som hver dag bliver beundret af forbipasserende og selvfølgelig os selv. Stor tak til de friske unge tækkere for flot udført arbejde. hilsen Jytte og Frank Jensen

Jytte og Frank Jensen, Vodskov

Vi er utroligt tilfredse med vores nye tag, samt den rådgivning vi har fået hos Stråtag v/Service Fyhn.
De indledende samtaler med Johnny var meget nærværende, og med rigtig god fokus på vores ønsker, muligheder, samt økonomi.

Tækkerne var virkelig arbejdsomme, og meget venlige. De leverede service langt udover forventning. Enkelte små-fejl blev hurtigt rettet med et smil, og der blev ryddet op som en storm da de var færdige - helt i top!

Prisoverslaget sad lige i skabet med den faktiske pris, og vi var meget tilfredse med begge.

Vi anbefaler naturligvis meget gerne Stråtag v/Service Fyhn til andre, og bruger dem også igen i fremtiden.

Mads Jakobsen

Alt blev udført som aftalt og til vores fulde tilfredshed. Vi havde et tag som var groet til af mos, og som fuglene var begyndt at gå i. Nu står taget som nyt, og vi er rigtig glade for resultatet. Håndværkerne var professionelle, høflige og ryddede fuldstændigt op efter sig selv. De varmeste anbefalinger herfra.

Kasper D. Jensen

Vi kan på det varmeste anbefale anbefale Stråtag v/ Service Fyhn.
Johnny har meget stort kendskab til faget, og alle dets detaljer. Firmaet er meget fleksibelt- da vi udvidede vores ordre til det tredobbelte areal få dage før de skulle komme, var svaret: det klarer vi. Det hold der udførte arbejdet (far og søn), kan vi ikke rose nok: Selvom vores gamle hus er det skæveste de nogensinde har tækket, løste de opgaven perfekt. De var venlige og imødekommende, og forstod at et gammelt hus har sjæl. Arbejdet blev udført præcist som vi ønskede det, og der blev aldrig gået på kompromis med kvaliteten. Da de sidste rør der blev tækket med havde en anden nuance end resten, blev de fjernet igen, og erstattet af andre. De faste priser gjorde det nemt at overskue, og blev holdt 100 %.
En helt igennem positiv oplevelse. En stor tak til de dygtige tækkere, der leverede et fantastisk stykke arbejde.

Mette og Niels

Niels Koldby

Vi er meget tilfredse med Stråtag Fyhns arbejde, flot tag, god pris og de overholdt vores aftaler og ryddede pænt op efter sig. Så vores bedste anbefalinger herfra.

Peter Dahm

vi har være yderst tilfredse med det udførte arbejde, oprydningen, hurtig respons og prisen, hvilket gør at vi helt sikkert kontakter dem igen. Vi sender vores bedste anbefalinger til Service Fyhn

Lars Johannsen

I det sene efterår og frem til jul 2018 har vi fået nyt stråtag v. Stråtag Fyhn. Det har været en fornøjelse , dagligt at følge de dygtige tækkemænd på taget. Problemer som uværligt opstår som følge af et så omfattende arbejde på et ca 250 år gammelt hus, er alle blevet løst med et : “ No problem “ . Udover et meget smukt tækkearbejde har tækkemand Darek muret en ny skorsten, præcis svarende til et så gammelt hus. I sommeren 2017 afgav firmaet tilbud på arbejdet , prisen er blevet overholdt, hvilket naturligvis er meget betryggende v så stort et arbejde. Udover at have nogle yderst sympatiske og meget dygtige tækkemænd har firmaet overholdt alle aftaler til punkt og prikke. Selv oprydningsarbejdet efterfølgende blev gjort flot og grundigt. Vi kunne ikke være mere tilfredse og kan på det varmeste anbefale firmaet.
Lis og Esben Back, Jydekrogen 2, Føns 5580 Nr. Åby. 64422190

Esben Back

Vi skulle have nyt stråtag på beboelsesdelen og skiftet fra eternit til stråtag på stalddelen af vores hus.

Efter at have haft forskellige tækkefirmaer til at se på opgaven og efter at have set nogle af deres arbejder faldt valget på Stråtag Fyhn. Vi fik kompetent råd og vejledning og fik gennemgået muligheder for afslutninger, kviste, udhæng, tagskæg o.m.a.

Arbejdet gik i gang til tiden, og der blev ikke spildt ét minut gennem hele processen... Selv da de spær der havde været tvivl om, viste sig at skulle skiftes, gik tingene ikke i stå, mens de blev skiftet - det fortsatte bare på en anden del af huset. Alle udfordringer blev løst på professionel vis af de to tækkere, der gjorde brug af deres mange års erfaring fra arbejder overalt i Europa.

Ude som inde blev alt afleveret 100% pænt og rydeligt (tækkerne boede i huset mens arbejdet stod på). Faktisk var haven pænere efter end før, de havde været der..!

Afleveringsforretningen foregik sammen med tækkerne, Johnny og Greg, og alt var i skønneste orden. Nu glæder vi os til at få pudset huset til sommer, så det kan yde stråtaget retfærdighed..

Vi anbefaler varmt Stråtag Fyhn til alle vi møder.

Med venlig hilsen
Pia & Ulf

Ulf Konradsen

Vi er yderst tilfredse med udskiftning af rygning, der var hurtig respons på at komme at give tilbud, og da vi først havde besluttet os var straatagfyhn også hurtige til at finde en dato for udførelsen af arbejdet.
Og efter udskiftningen af rygningen blev der ryddet meget fint op så vi næsten ikke kunne se at der havde været nogen.
Vi vil helt sikkert bruge straatagfyhn igen når vi skal have lavet tag, og næste gang der skal laves rygning.
Helle & Martin

Martin & Helle

Vi er meget glade for det nye stråtag. Super fint arbejde meget venlige tækkemænd. Det gik også lige efter tidsplanen som vi havde aftalt.
Kan kun sige godt om Stråtag V. Service Fyhn. Og meget ros for den fine oprydning efter arbejdet.
Pia og John. Voldtofte.

Pia og John Christensen

Vi fik lavet tagryg og udhæng, super godt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil klart bruger jer fremover.

Mogens Mortensen

Er utrolig god, til at overholde aftaler og prisoverslag. Arbejder meget professionelt med tækkefagets mange nuancer. Altid i godt humør og fuld af gode ideer. Resultatet af 1 måneds hårdt arbejde, er intet mindre end fantastisk. Vi kan derfor, meget varmt anbefale dette tækkefirma.

Flot stråtag - dygtig tækkemand
Susanne og Roald

Fik renoveret stråtaget med ny rygning, afrivning af mos og taget "klappet" efterfølgende, samt nye vandbrædder. God vejledning forud for projektet. Meget flot resultat. Hurtigt arbejde, tog ca 3 dage. Havde aftalt oprydning efterfølgende og det var endog meget i orden, kunne næsten ikke se at de havde været igang. Kan varmt anbefales.

Anbefaling af tækkemand til nyt stråtag
Torsten Stolborg