På tide med et nyt stråtag?

Vi står klar med dit eget tækkehold fra første dag af.

Planlægger du at få skiftet dit nuværende tag ud med stråtag eller at nytækket dit eksisterende stråtag? Vi tækker naturligvis traditionelle tagtyper, men har også god erfaring med tækning af Mansard-tage og lodret tækning. Kontakt os endelig også, hvis du har en specialopgave. Vi skræddersyr løsninger og løser alle typer af tækkeopgaver.

Vi står til rådighed for at hjælpe dig igennem processen. Du får først og fremmest tildelt dit eget tagtækkerhold fra starten af. Et tækkehold består af 2-3 håndværkere, der hjælper dig igennem hele processen. Og de kører ikke, før alt er 100% færdigt. Det er vores måde at sikre dig en god service og tryghed. Det betyder også, at vi ikke starter på en ny opgave, før dit tag står færdigt.

Få hjælp til hele processen. Vi har styr på detaljerne.

Som boligejer kan det være svært at overskue processen fra start til slut. Det behøver du heldigvis ikke. Vi har styr på detaljerne. Her har vi samlet en oversigt med de ting, som vi kan hjælpe dig med, før det nye stråtag skal tækkes:

Nedtagning og bortskaffelse af dit gamle tag.

Inden vi tækker dit nye stråtag, skal det gamle naturligvis ned. Her kan vi hjælpe dig med nedtagning – vi sørger selvfølgelig også for at bortskaffe dit gamle tag, hvis du ønsker det.

Nyt stråtag eller reparation - Stråtag Fyhn. Din tækkemand
Nyt stråtag eller reparation - Stråtag Fyhn. Din tækkemand

Lægtning.

Vi tilbyder at stå for lægtning, inden dit nye stråtag tækkes. På den måde er både vi og du helt sikre på, at lægtningen lever op til alle krav. Det sikrer kvaliteten af taget fra starten. Hvis du ønsker det, kan du også selv stå for lægtningen. Vi rådgiver dig gerne.

Brandsikring.

Når du skal have stråtag på dit hus, er det vigtigt at tage stilling til brandsikkerheden i forhold til din families sikkerhed og din forsikring. Det har vi stor erfaring med. Det er vigtigt, at vi har taget stilling til dit stråtags brandsikring, hvis der skulle udbryde brand, sådan at både mennesker og dyr kan nå i sikkerhed, og brandslukningen skader resten af huset så lidt som muligt.

Nyt stråtag eller reparation - Stråtag Fyhn. Din tækkemand

De sidste detaljer.

Før vi påbegynder tækningen af dit nye stråtag, tager vi en snak om de sidste detaljer. Det kan være detaljer som eventuelle kviste.  Vi finder sammen ud af, hvor mange der skal være, hvordan de skal se ud, og hvor de skal placeres. Derudover skal vi beslutte, hvilken mønning- og rygningstype  du ønsker. Og ikke mindst om du ønsker rygnings- eller kragetræer.  Dette er alt sammen noget, vi sætter os ned og finder den helt rigtige løsning på. En løsning, der passer til dig og dit hus.