Vi tækker, fordi vi elsker det

Vi elsker at tække og laver ikke andet.

Stråtag Fyhn er et tækkerfirma med solide internationale traditioner. Mit navn er Greg Romaniuk og sammen med Johnny Staal og mit team af dygtige ansatte, driver jeg Stråtag Fyhn. Mit team gør det muligt for os at udføre såvel små som større tækkeopgaver.

Vi tilbyder dig kvalitet, service og tryghed, når du skal have nyt stråtag. Vi løser også opgaver inden for tømrer, murer- og skorstensarbejde. Vores base er på Fyn, men vi kan sagtens hjælpe dig med tækningsarbejde i resten af Danmark og Sverige.

Internationale traditioner med fokus på kvalitet og grundighed

Jeg lærte tagtækkerfaget af min far og mine onkler, da jeg var ung. Siden dengang har jeg arbejdet mange forskellige steder i verden. Derfor har jeg arbejdet med mange forskellige teknikker og stile inden for tagtækning og fundet frem til den optimale tækketeknik. Det kommer dig til gode og sikrer dig den bedst mulige kvalitet.

Hos Stråtag Fyhn går vi ikke på kompromis med dit stråtag, fordi vi ved, hvor vigtigt det er for dig – derfor behandler vi dit stråtag som var det vores eget. Det er din garanti for god service og kvalitet.
Vores firma bygger på årelange tækkertraditioner i både Polen, Storbritannien og mange andre steder i verden. Vi holder til på Fyn, men trækker på vores internationale erfaring og uddannelse inden for tækkefaget. Og det bliver vi ved med.

Vi giver garanti for et godt stykke arbejde

Du får dit eget tækkehold fra start til slut.

Det giver tryghed.

Ved Stråtag Fyhn sætter vi en dyd i at følge dit projekt helt til dørs. Fra det første møde, hvor vi finder ud af, hvad præcis dine behov er, og helt til dit stråtag står færdigt. Ved Stråtag Fyhn kan du forvente det samme hold af professionelle håndværkere fra start til slut.

Nyt stråtag eller reparation - Stråtag Fyhn. Din tækkemand

Vi synes, det er vigtigt, at du som kunde føler dig tryg gennem hele processen, hvad enten du skal have nyt stråtag eller restaureret dit gamle stråtag.

Nyt stråtag eller reparation - Stråtag Fyhn. Din tækkemand

Vi hviler ikke på laurbærrene.

Vi bliver ved med at lære.

På trods af vores årelange erfaring er det stadig en prioritet i Stråtag Fyhn at videreudvikle og forbedre vores teknik, så du altid er sikret tækning, der er 100% up to date. Vi hviler ikke på laurbærrene. Det har vi ikke tid til, for vi har travlt med at holde os opdateret på den nyeste viden, teknikker og materialer.

Vi arbejder desuden tæt sammen med andre inden for vores felt, så vi kan give dig den bedst mulige vejledning. Hvis du for eksempel også har brug for vejledning i forhold til  bindingsværk, formidler vi gerne kontakten for dig, så processen bliver så let som muligt for dig.

Nyt stråtag eller reparation - Stråtag Fyhn. Din tækkemand